Aanbod

Soms zit je wel eens heel diep in de put. En dan is het fijn als er iemand bestaat die begrijpt hoe het daar is, en die samen met jou de weg naar buiten weer zichtbaar maakt.
Herken jij de volgende psychische klachten bij jezelf?
*somberheid, depressieve gevoelens
*angst, fobie, paniek
*trauma, PTSS
*onverwerkte levensgebeurtenissen (scheiding, een ongeluk, een verlies, pestverleden,..)
*vastgelopen rouwproces of blijvend verdriet
*burn-out, overspannenheid
*stress, spanning, emotionele wisselvalligheid
*dwang
*slaapproblemen, nachtmerries, terugkerende dromen
*medisch onverklaarbare lichamelijke symptomen

Elke vraag is welkom. Sluit mijn aanbod niet optimaal bij jouw vraag aan, help ik je met een geschikte doorverwijzing. (Voor vragen omtrent kinderen of adolescenten zal ik je eerder naar een collega doorverwijzen, ook bij vragen rond ernstige verslaving, agressie of psychose).

Netwerken 

Ik ben aangesloten bij 2 netwerken ;
*Regionale Centra Traumazorg, dit is een netwerk van therapeuten over heel België die specifiek traumaklachten behandelen. Door onze kennis en specialismen te bundelen en delen met elkaar, kunnen we jou als cliënt een zo optimaal mogelijke behandeling aanbieden. Jouw traject zal regelmatig (anoniem) in een team geëvalueerd zal worden, om van een grote waaier aan expertise te kunnen profiteren.
Traumaklachten betreffen immers een zeer specifieke en complexe materie, waarvoor het belangrijk is een bijzonder kwalitatieve behandeling in te zetten. Ook organiseren we hier regelmatig bijscholingen om onze inzichten steeds te blijven verruimen
traumazorg.net voor meer info!

*Tevens ben ik aangesloten bij Pobos, dit is een organisatie die sinds 1990 al psychologische hulpverlening aanbiedt na schokkende gebeurtenissen, en psychosociale problemen. Je kan hierbij denken aan ondersteuning na een arbeidsongeval, een collega die is omgekomen, een overval in de winkel waar je werkt, terreuraanslagen, maar ook burn-out problematiek e.d. Indien nodig is er een psycholoog van Pobos al 3u na het incident ter plekke.